Soleilcoton M&M’s

4. aprila 2012 so se naši družini Soleilcoton pridružili M&M’s navihančki! Mamica Emmy in očka Žak, sta ponovno postala ponosna starša kar petim belim kepicam: ob polnoči se nam je pridružila Midnight, kot čisto bel in srebrni polni mesec nas je razveselil samček Moonlight, njegov bratec pa je bil sladek kot Muffin in seveda še slajša samička Marmalade, nikakor pa ne moremo pozabiti prisrčno jokave Melody.

Soleilcotončki M&M’s, kot smo jih posrečeno poimenovali so kmalu dobili nove lastnike. Melody je ostala kar Novogoričanka in sliši na ime Enie, Moonlight je postal priljubljeni Bači v Tuhinjski dolini in dela družbo štiričlanski družini, Marmalade nas s svojo ljubkostjo pozdravlja iz Trbovelj in sliši na ime Nati, Midnight je najbolj navihana Italianska gospodična iz Monfalcona, družbo pa ji dela bratec Muffin, ki je postal čarovnik Myrlin, oba nas osrečujeta z uspešnimi razstavnimi rezultati in uspehi v agilitiju ter poslušnosti (rally obidiance).

Takole smo kar skupaj podpisali kupoprodajno pogodbo, dodali nekaj malega za spomin in jim zaželeli vse najleše in najboljše v novi družini.

 Našo fotogalerijo si lahko ogledate tukaj, videoklip naših vragolij pa tukaj.